De start van Brands and Beats!

Brands and Beats Nieuws   •   24 juli, 2017

Na meer dan zes jaar compagnonschap bij Bremer Media & Events ga ik mijn eigen kant weer op.

Een tijd waarin ik veel heb geleerd, ervaring heb opgedaan en met veel plezier opdrachten heb uitgevoerd voor de meest toonaangevende merken van Nederland. Via dit bericht wil ik alle mensen hartelijk bedanken die de afgelopen jaren het vertrouwen in mij hebben gehad en waarmee ik plezierig heb samengewerkt. Het is tijd voor een ander avontuur in de vorm van mijn nieuwe start-up:

Brands and Beats

Een naam die mij op het lijf geschreven is vanwege de twee onderwerpen waar ik mijn hele leven al mee werk, merken en muziek. Dit bedrijf wil ik toespitsen op het bieden van marketing support tools aan bedrijven, door middel van energie & beleving. De ingrediënten die de aandacht van jouw klanten trekken met een gevoel dat blijft hangen. Marketeers helpen bij het bereiken van hun doelstellingen. Concreet levert Brands and Beats de volgende diensten:

  • Activaties

  • Brand Promotion

  • Publieksentertainment

  • DTP werk

  • Online help

Het strategie vraagstuk vormt de uitdaging voor marketeers. Het marketing plan bestaat uit vele facetten, waarvan het naar buiten treden met je merk / product / dienst de fysieke uitwerking is van je marketing plan. Die uitwerking is waar Brands and Beats goed in is. Wij weten hoe je je doelgroep kunt bereiken! Wij hebben al jaren ervaring met positieve aandacht trekken voor verschillende merken en doelgroepen. Met een goed doordachte en planmatige aanpak zorgen we ervoor dat de beoogde look en feel duurzaam verbonden wordt aan uw merk.

Jullie zijn van harte welkom op het nieuwe kantoor in Rotterdam!

Met vriendelijke groet,

Jorrit ter Braak

Brands and Beats
Otto van Tussenbroekstraat 105
3059LR Rotterdam

T: 010- 226 51 53
M: 06-11110988
E: jorrit@brandsandbeats.nl
W: www.brandsandbeats.nl